Ziua Eroilor a fost marcată astăzi în Mioveni

Data: .

(0 voturi, media 0 din 5)

9Ziua Eroilor a fost marcată astăzi în Mioveni prin ceremoniale religioase, depuneri de coroane de flori şi scurte programe artistice prezentate de elevi din unitățile de învățământ din oraș.
Oficialități județene și locale, parlamentari, reprezentanți ai M.A.I., veterani de război, funcționari publici, elevi și profesori, precum și membri ai asociațiilor cultural – patriotice și-au arătat recunoștința pentru eroii acestei țări, care au făcut sacrificiul suprem pentru patrie și umanitate pe câmpul de luptă.

Manifestările prilejuite de Înălțarea Domnului - Ziua Eroilor au fost organizate de către Consiliul Local, Primăria și Centrul Cultural Mioveni, în colaborare cu reprezentanții bisericilor din oraș și Asociația Cultul Eroilor filiala Mioveni.
Cu acest prilej am comemorat jertfa celor care au avut viziunea unui viitor mai bun, curajul de a-i inspira şi pe alţii, precum şi determinarea de a acţiona pentru împlinirea acestui obiectiv. Prin actele de eroism, patriotism şi dăruire ale semenilor noştri, au fost apărate integritatea şi libertatea ţării şi păstrată demnitatea naţională. Urmând exemplul înaintaşilor noştri, în orice domeniu ne-am desfăşura activitatea, datoria noastră este de a arăta că am înţeles sensul jertfei lor supreme, precum şi de a menţine vie memoria şi recunoştinţa veşnică faţă de Eroii Neamului.

Ziua Eroilor a fost marcată astăzi în Mioveni

Sondaj de opinie

Ce asteptari aveti de la Centrul Cultural pentru 2021?
 

Ziarul "Miovenii"

ziarmiovenii Descopera ultimele noutati publicate in ziarul Miovenii.

deschide

Ziarul "Ghidul Cetateanului"

ghidcetateanlogo Ultimul numar al ziarului "Ghidul Cetateanul".

deschide