2 iunie 2019

Data: .

(0 voturi, media 0 din 5)

afis 1 iunie mioveni 2019La Mioveni, pe 2 iunie, sărbătorim lumea feerică a copilăriei, printr-o serie de activități, jocuri și manifestări sportive dedicate copiilor, cu distracție pentru toate vârstele, de la cei mici, până la adolescenți

Dăm startul sărbătorii copilăriei de la ora 10.00, în Centrul Civic cu mult așteptatul concurs de desene pe asfalt, dar și competiții sportive oferite de Asociația Sportiva a Liceului Tehnologic Construcții de Mașini.

Vom continua sărbătorirea Zilei InternațIonele a Copilului cu o ”Paradă a Copilăriei” unde vor participa elevii Centrului Cultural, elevii Instituțiilor de Învățământ din oraș, personaje de poveste, dar și care alegorice. Parada va începe la ora 16.30 și se va desfășura pe traseul Școala Liviu Rebreanu, Bulevardul Dacia, până în Centrul Civic al orașului.

Seara se va încheia cu un spectacol dedicat tuturor, începând cu ora 17.00, în centrul orașului, unde distracția se transformă în dans și cântec, alături de Elevii Centrului Cultural, Trupele de dans ale Casei de Cultură a Sindicatelor Dacia, elevi talentați ai școlilor din oraș, artiști locali, AZA și Măriuca, dar și îndrăgita artistă ADDA&Band!

Organizatorii evenimentului au pregătit și alte surprize pentru cei prezenți.

Evenimentul este organizat de Centrul Cultural, Consiliul Local și Primăria Orașului Mioveni.

2 iunie 2019

Sondaj de opinie

Ce asteptari aveti de la Centrul Cultural pentru 2021?
 

Ziarul "Miovenii"

ziarmiovenii Descopera ultimele noutati publicate in ziarul Miovenii.

deschide

Ziarul "Ghidul Cetateanului"

ghidcetateanlogo Ultimul numar al ziarului "Ghidul Cetateanul".

deschide