Centrul Cultural-Educativ

centrulculturalsediu

Centrul Cultural Mioveni a luat ființă în anul 2007 ca urmare a unei hotărâri a Consiliului Local Mioveni. Activitățile specifice desfășurate de Centrul Cultural Mioveni, au ca obiective principale educarea artistică a publicului prin programe specifice, sprijinirea tinerilor si artistilor valorosi in afirmarea lor, cercetarea, conservarea si promovarea tradițiilor populare.

Instituția ofera gratuit cursuri pentru copiii din oraș: mandolină, dans popular, chitară, dans de societate, teatru, canto popular, fotografie, limbi străine franceză-engleză, fanfară, dans modern-popular, canto muzică ușoară și clasică, artă tradițională și sculptură și artă tradițională și modelaj în lut.

Centrul Cultural este format din 2 corpuri (Corp A și corp B). Corpul A (Centrul Cultural-Educativ) are în componență săli pentru desfășurarea cursurilor, birouri, sală de proiecții, sală de conferințe și o sală de spectacole de 200 locuri.

În corpul B continuă să își desfășoare activitatea Asociația Persoanelor cu Handicap, cursul de artă tradițională și sculptură, precum și cel de modelaj în lut.

Cei care sunt interesați de cursurile oferite de Centrul Cultural sunt așteptați de luni până vineri între orele 08.00-20.00, pentru detalii și înscrieri.

Sondaj de opinie

Ce asteptari aveti de la Centrul Cultural pentru 2021?
 

Ziarul "Miovenii"

ziarmiovenii Descopera ultimele noutati publicate in ziarul Miovenii.

deschide

Ziarul "Ghidul Cetateanului"

ghidcetateanlogo Ultimul numar al ziarului "Ghidul Cetateanul".

deschide