Invitatie

Data: .

(0 voturi, media 0 din 5)

Invitatie 18 06 2019 full2small page 0002Se fac ultimele pregătiri pentru cei 534 de ani de la prima atestare documentară a orașului Mioveni, eveniment ce se va desfăşura în perioada 28-30 iunie 2019.

Organizatorii evenimentului cu sprijinul sponsorilor, au pregătit pentru locuitori (și nu numai!) multe surprize și super concerte pentru toate gusturile.

Astfel, vineri, 28 iunie 2019, de la ora 11.00, la Centrul Cultural Mioveni, va avea loc deschiderea oficială a Zilelor Orașului Mioveni. De la ora 13.00, în centrul civic, orașul Mioveni va primi „Placheta de Onoare”, acordată pentru activitatea desfăşurată în slujba ideilor europene, de către o delegație oficială a Consiliului Europei, urmată de o paradă militară și de o expoziție tematică de intervenție M.A.I. Tot în cadrul evenimentului, de la ora 19.00, în sala de spectacole a Centrului Cultural, va avea loc premierea tinerilor ce își serbează majoratul în acest an. Iubitorii fotbalului sunt așteptați de la ora 16.00, pe Stadionul orășenesc Mioveni, la Gala Fotbalului Județean Argeș, unde va avea loc - Finala Juniori C : ACS LTCM Mioveni – CS SPORTING Pitești, dar și Finala Cupei României, faza pe județul Argeș : CS REAL BRADU – CS RUCĂR , de la ora 18.00. De la ora 20.00 va avea loc Festivitățile de premiere a laureatelor tuturor competițiilor organizate de AJF Argeș în ediția de campionat 2018 – 2019.

Seara se va încheia cu un concert excepțional al Orchestrei simfonice a Filarmonicii „Ion Dumitrescu” din Râmnicu-Vâlcea și Paula Seling – susținut în aer liber în Centrul Civic al orașului, de la ora 20.00.

Invitatie

Sondaj de opinie

Ce asteptari aveti de la Centrul Cultural pentru 2021?
 

Ziarul "Miovenii"

ziarmiovenii Descopera ultimele noutati publicate in ziarul Miovenii.

deschide

Ziarul "Ghidul Cetateanului"

ghidcetateanlogo Ultimul numar al ziarului "Ghidul Cetateanul".

deschide