Sarbatoarea Recoltei pe Valea Argeșelului – Târgul meșterilor populari

Data: .

(0 voturi, media 0 din 5)

afis sarbatoarea recoltei 2019Primaria orașului, Consiliul Local și Centrul Cultural Mioveni organizeaza în perioada 27 – 29 septembrie 2019, în centrul civic al orașului, „Sarbatoarea Recoltei pe Valea Argeșelului – Târgul meșterilor populari”.

La manifestare participa producatori agricoli, apicultori și meșteri populari din județ și nu numai, pentru a comercializa fructe, legume, lactate, produse din carne, produse apicole, bauturi tradiționale, precum și obiecte din creația proprie. În acest an, cu prilejul manifestarii va avea loc și „Festivalul național al prazului” - eveniment desfașurat în cele trei zile de sarbatoare de la ora 16.00, prin care va propunem un show artistic/gastronomic unde muzica, jocul și obiceiurile populare vor condimenta arta culinara a unor maeștrii bucatari, conduși de Master chef Radu Zarnescu, care vor pregati live preparate tradiționale din bucataria româneasca și internaționala cu praz, delicioase și mai ales sanatoase. Vor fi zile cu degustari culinare dar și spectacole de muzica populara. Evenimentul se va desfașura în parteneriat cu Asociația pentru Promovarea Învațamântului în Industria Ospitalitații (APIO), cu participarea excepționala a Euro Toques România, ACEEA și a liceelor afiliate APIO din România.

Deschiderea evenimentului va avea loc vineri, 27 septembrie, ora 17.00, urmat de un spectacol folcloric cu artiști locali dar și cu Ansamblul Plaieșii.

Sâmbata, de la ora 16.00, v-am pregatit demonstrații culinare, în cadrul “Festivalului național al prazului”, iar seara pe scena vor urca artiști locali dar și Corul din localitatea Epidavros, Grecia - Progressive Movement Choir.

Duminica, tot de la ora 16.00, vor avea loc demonstrații culinare, urmate de spectacole folclorice, susținute de artiști locali și de Valeria Arnautu.

Pe perioada desfașurarii evenimentelor, în intervalul 10.00 – 22.00, vor avea loc expoziții cu vânzare de produse meșteșugarești, legume, fructe, produse tradiționale, produse apicole, dar și terase de alimentație publica.

Va așteptam !

Sarbatoarea Recoltei pe Valea Argeșelului – Târgul meșterilor populari

Sondaj de opinie

Ce asteptari aveti de la Centrul Cultural pentru 2021?
 

Ziarul "Miovenii"

ziarmiovenii Descopera ultimele noutati publicate in ziarul Miovenii.

deschide

Ziarul "Ghidul Cetateanului"

ghidcetateanlogo Ultimul numar al ziarului "Ghidul Cetateanul".

deschide