Vizita unei delegaţii de elevi şi profesori straini din proiectul Comenius la Primaria Mioveni

Data: .

(0 voturi, media 0 din 5)

image002

 

Joi, 29 mai 2014, primarul Ion Georgescu a primit vizita unei delegaţii în cadrul proiectului multilateral Comenius 2012-2014 „The Voices from the Land”.
Şcoala Gimnaziala „Liviu Rebreanu” Mioveni este  gazda celei de-a şasea mobilitaţi din cadrul proiectului derulat în parteneriat cu şcoli din Turcia, Polonia, Italia, Letonia şi Spania.
 
Delegația a fost întâmpinata în Sala de Ședinte, de primarul orașului Ion Georgescu, care le-a urat bun venit și s-a aratat extrem de bucuros pentru vizita facuta. “Ma bucur ca sunteți în orașul nostru și va  felicit pentru proiectul care este în curs de desfașurare. Acest schimb de experienţa între profesori/ elevi ai oraşului nostru şi profesori/elevi din strainatate e un lucru pozitiv pe care nu pot decât sa-l încurajez”
Deputatul  Simona Bucura Oprescu a adresat un salut calduros oaspeţilor şi a exprimat ideea ca învaţarea pe tot parcursul vieţii este foarte importanta.
 
Prima impresie a oaspeţilor a fost mai mult decât favorabilã, aceştia aratându-se încântaţi atât de primirea calduroasa, cât şi de condiţiile în care traiesc locuitorii oraşului Mioveni.

Vizita unei delegaţii de elevi şi profesori straini din proiectul Comenius la Primaria Mioveni

Sondaj de opinie

Ce asteptari aveti de la Centrul Cultural pentru 2021?
 

Ziarul "Miovenii"

ziarmiovenii Descopera ultimele noutati publicate in ziarul Miovenii.

deschide

Ziarul "Ghidul Cetateanului"

ghidcetateanlogo Ultimul numar al ziarului "Ghidul Cetateanul".

deschide