drapeaux-francais-marie-bengal

Ultimele noutăţi

PARLAMENTARI, DIRECTORI ȘI PRIMARI S-AU ÎNTÂLNIT LA MIOVENI

Data .

image004

 

 

La iniţiativa Prefectului Mihai Oprescu, şedinţa lunară de Colegiu Prefectural a avut loc în orasul Mioveni, astazi, la orele 11.00 în Sala Dacia a Centrul Cultural Educativ.
Reuniunea de la Mioveni a redeschis seria acelor şedinte organizate în teritoriu, în ideea de a aduce administratia judetului mai aproape de administratiile locale şi de cetăteni.
Conducerea Comisariatului Județean al Gărzii de Mediu a prezintat un raport pentru primul semestru al anului. De asemenea, a venit cu noutăți și conducerea Direcției pentru Sport și Tineret.
 
La ședința Colegiului Prefectural, pe lângă primarii localităților din Argeș și directorii serviciilor guvernamentale deconcentrate au participat și parlamentarii județului.

Ziua Frantei sarbatorita la Mioveni

Data .

06 ZIUA FRANTEI SARBATORITA LA MIOVENI000

 

Pentru al noualea an consecutiv, Uzina de Automobile Dacia sarbatoreste Ziua Frantei printr-un mega concert! Anul acesta pitesteanul CRBL, Alexandra Ungureanu si Crush au fost cei care au incins atmosfera. Organizatorii au pregatit numeroase surprize si pentru cei mici, iar noutatile au fost si ele prezente sambata seara cand a fost marcat evenimentul. 

Sesiunea Națională de Comunicări Științifice cu Tema ”Armata Română și Cultele”

Data .

Cu ocazia aniversării Zilei Arhivelor Militare și a 94 de ani de la înființarea CENTRULUI DE STUDII ȘI PĂSTRARE A ARHIVELOR MILITARE ISTORICE, Centrul Cultural Mioveni în parteneriat cu Asociația Culturală ”Valeriu Florin Dobrinescu” organizează pe data de 25 iulie 2014, începând cu ora 09.30, Sesiunea Națională de Comunicări Științifice cu Tema ”Armata Română și Cultele”, în sala de Conferință a Centrului Cultural Educativ.
Evenimentul va fi deschis prin cuvântul Comandantului Centrului de studii și păstrare a arhivelor militare istorice, Colonel Dr. Petrișor Florea.
În cadrul evenimentului va avea loc susținerea comunicărilor științifice ”Armata română și cultele” și conferința ”Valorificarea arhivelor pentru documentarea istoriei locale”.
Tot în cadrul sesiunii naționale de comunicări, începând cu ora 14.00, vor fi organizate lansări de carte precum”Istoricul navelor - școală Mircea. Nava-școală Mircea” și ”Albumul navei-școală ”Mircea”.

Colegiul Prefectural la Mioveni

Data .

1476566 564331506984540 679774625 n

 

Joi, 17 iulie, începând cu ora 11.00, la Centrul Cultural din Mioveni, vor avea loc sedințele Colegiului Prefectural. Pe ordinea de zi a întâlnirii se află prezentarea unui raport al Comisariatului Județean al Gărzii de Mediu cu privire la activitatea din primul semestru al acestui an.
Direcția Județeană pentru Sport și Tineret va prezenta o serie de noutăți în privința programelor din domeniul sportului și tineretului la nivelul județului. Ca element de noutate, Prefectura Argeș a reluat organizarea Colegiilor prefecturale în teritoriu, la aceste întâlniri ale autorităților cu primarii din județ fiind invitați să participe toți parlamentarii judetului Argeş.

 

Comunicat de presa 9 Iulie 2014

Data .

10267777 788319534535666 1028051270166110409 n

Iulian Florea este un tânăr din Mioveni care la numai 19 ani a reușit să semneze un contract cu casa de discuri a binecunoscutei interprete Indila.
 
Remixul creat de tânărul din Mioveni pentru piesa S.O.S. a Indilei i-a adus acestuia o colaborare cu artista, după ce a reușit să strângă peste 200.000 de vizualizări pe canalul Youtube al CDEEP. A atras astfel atenția celor de la Capitol Music (Franța), casa de producție a Indilei, aceștia postându-l pe canalul interpretei unde a reușit să ajungă la peste 1.000.000 de vizualizări. În prezent remixul semnat de tânărul din Mioveni se regăsește pe albumul Mini World al Indilei.
 
Pentru mai multe detalii:
IULIAN FLOREA: 0722.529.941

Sondaj de opinie

Asteptarile dumneavoastra de la Centrul Cultural pentru 2014?
 

Ziarul "Miovenii"

ziarmiovenii Descopera ultimele noutati publicate in ziarul Miovenii.

deschide

Ziarul "Ghidul Cetateanului"

ghidcetateanlogo Ultimul numar al ziarului "Ghidul Cetateanul".

deschide