drapeaux-francais-marie-bengal

Screen Shot 2014-11-05 at 20.12.42

Ultimele noutăţi

ANUNȚ - Schimbare locație piese de teatru

Data .

horatiu malaele mascariciul

Piesele de teatru „Mobilă și durere” (1 martie ), „Artă” (2 martie), precum și „Noi patru” (4 martie) se vor ține în sala de spectacole a Centrului Cultural Educativ din Mioveni.
Aceste piese fac parte din cea de-a doua ediție a Festivalului de Teatru Mioveni.
 
Celelalte piese, „Păi…despre ce vorbim noi aici, domnule?” (3 martie), „Măscăriciul” (5 martie), „Mă tot duc” (6 martie), „Novecento” (7 martie) și „Miss Diasy și șoferul ei” (8 martie) își păstrează locația, adică în sala de spectacole a Casei de Cultură a Sindicatelor.

Spectacol de succes al „Clubului Veseliei” de la Centrul Cultural Mioveni la Penitenciarul Colibași

Data .

image010

 

Centrul Cultural Mioveni a organizat, vineri, 27 februarie, un spectacol de muzică și divertisment la Penitenciarul Colibași. Tinerii actori ai „Clubului Veseliei” din cadrul Secției de Actorie a Centrului Cultural Mioveni au prezentat un grupaj de melodii și scenete umoristice cu care au delectat un grup de deținuți care își ispășesc pedepsele în penitenciar. Programul, pregătit atent de instructorul de teatru Ionuț Vlad, a fost unul foarte inspirat ales, tinerii artiști de la Centrul Cultural Mioveni smulgând ropote de aplauze la scenă deschisă.

RALIUL „FRUMUSEȚII - DACIA”

Data .

Ziua Femeii va fi serbată la Mioveni printr-o serie de manifestări culturale, dar și sportive. Astfel că, duminică, 8 martie, se va organiza Raliul „Frumuseții Dacia”, organizatorii fiind Primăria orașului Mioveni prin Centrul Cultural Mioveni, Direcţia Judeţeană pentru  Sport şi Tineret Argeş,  Automobil  Clubul  Român,  sucursala  Argeș,  Sprint Club Mioveni, cu sprijinul S.C. Automobile Dacia S.A. și al S.C. Giramex S.R.L.
În cadrul acestei competiții sunt așteptate doamnele și domnișoarele care posedă carnet de conducere, categoria B, pentru a se întrece pe circuitul ce va fi amenajat pe Strada Tudor Muşatescu, din zona centrală a Mioveniului. S.C. Automobile Dacia S.A. pune la dispoziţia participantelor 2 (două) automobile Dacia (diesel şi benzină), pentru desfăşurarea competiţiei. Competiţia cuprinde 2 (două) manşe contracronometru, câte una cu fiecare tip de automobil în parte. Clasamentul se va face separat pentru fiecare manşă şi automobil de concurs (benzină - diesel). Vor fi acordate premii primelor trei doamne şi domnişoare pentru fiecare manşă de concurs. Toate participantele vor primi flori. 
Înscrierea se face pe data de 8 martie, între orele 9:00 – 11:00, iar competiția propriu-zisă se va desfășura începând cu ora 11:00.
Participarea se va face pe proprie răspundere, față de eventualele  pagube sau prejudicii,  produse  automobilelor  de  concurs  sau  unor  terţe  persoane.
 

Sondaj de opinie

Asteptarile dumneavoastra de la Centrul Cultural pentru 2014?
 

Ziarul "Miovenii"

ziarmiovenii Descopera ultimele noutati publicate in ziarul Miovenii.

deschide

Ziarul "Ghidul Cetateanului"

ghidcetateanlogo Ultimul numar al ziarului "Ghidul Cetateanul".

deschide