drapeaux-francais-marie-bengal

Screen Shot 2014-11-05 at 20.12.42

Ultimele noutăţi

Joi, ședinţa ordinară a Consiliului Local

Data .

Consilieri localiDe la ora 17.00, consilierii locali din Mioveni se vor întâlni în şedinţa ordinară a lunii august, în sala de şedinţe a Primăriei oraşului.
Vor fi discutate, printre altele, aprobarea contractului de transmitere în administrare către Centrul Cultural Mioveni a unor imobile din proprietatea oraşului Mioveni şi a dotărilor aferente acestora, aprobarea contului de execuţie al Oraşului Mioveni pe trimestrul II, al anului 2015, rectificarea Bugetului de venituri şi cheltuieli al oraşului Mioveni pe anul 2015, rectificarea bugetului de venituri și cheltuieli al Centrului Cultural Mioveni pe anul 2015 etc.
De asemenea, de la ora 18.00, în sala de şedinţe a Primăriei va avea loc şi Adunarea Generală a Actionarilor (AGA) - S.C Servicii Edilitare pentru Comunitate Mioveni SRL.

Săptămâna Europeană a Sportului. Mioveni 7 - 13 septembrie

Data .

Saptamana europeana 2015În perioada 7-13 septembrie se va desfășura Săptămâna Europeană a Sportului, inițiativă a Comisiei Pentru Sport a Uniunii Europene.

În România sub înaltul patronaj al FRSPT se vor organiza evenimente/activități sportive în județele: Alba, Argeș, Bistrița Nasăud, Botoșani, Călărași, Constanța, Gorj, Harghita, Iași, Satu Mare, Suceava, Timiș, Vaslui, Vâlcea, București.
În județul Argeș:

Săptămâna Europeană a Sportului va fi marcată și la Mioveni prin organizarea de evenimente, după următorul program:

Startul Sănătății – Luni, 7 septembrie 2015

Ora 11.00 – 12.00: Conferința de presă – sala de consiliu a Primăriei orașului Mioveni;
Ora 12.00 – 12.30: Flash Mob – platoul din Centrul Civic;

Educaţie - Marţi, 8 septembrie 2015

Ora 18.00 – 20.00: Prevenţia sănataţii prin sport si educatie fizică. Amenajarea unui stand de prezentare a ofertelor de cursuri a Centrului Cultural Mioveni, oferte ale sălilor de fitness, cluburilor sportive. Participă: instructorii şi antrenorii cursurilor ce se desfăşoară la Centrului Cultural Mioveni, CS Dacia Mioveni 2012, CS Mioveni, TEAM Mioveni. Locul desfăşurării: platoul din Centrul Civic.

Pot sa fiu activ – Miercuri, 9 septembrie 2015

Ora 10.00 – 14.00: Promovarea și practicarea sporturilor (jocuri demonstrative de volei, handbal, oină, fotbal, tenis de masă) în sala de sport a Şcolii gimnaziale „Liviu Rebreanu” Mioveni.

Activ şi sănătos la muncă – Joi, 10 septembrie 2015

Ora 10.00: 15 minute exerciții fizice la locul de muncă cu animator;

Prieteni cu natura – Vineri, 11 septembrie 2015

Ora 10.00 – 12.00: Concurs de cros, jocuri demonstrative de volei, handbal, oină, fotbal, activităţi ce se vor desfăşura pe terenul de sport al Şcolii gimnaziale Colibaşi.

Porți deschise – Sâmbătă, 12 septembrie 2015

Ora 08.00 – 12.00: Sălile din oraş vor fi deschise, gratis, pentru activități fitness şi aerobic cu instructori îndrumători;
Ora 08.00 – 20.00: Cluburi sportive, terenurile de fotbal din oraş vor fi deschise pentru desfăşurarea de activităţi sportive precum şi sălile de repetiţii ale Centrului Cultural.

Porți deschise – Duminică, 13 Septembrie 2015

Ora 08.00 – 12.00: Sălile din oraş vor fi deschise, gratis, pentru activități fitness şi aerobic cu instructori îndrumători;
Ora 08.00 – 20.00: Cluburi sportive, terenurile de fotbal din oraş vor fi deschise pentru desfăşurarea de activităţi sportive precum şi sălile de repetiţii ale Centrului Cultural.

afis saptamana europeana 2015

Spectacol folcloric cu prilejul sărbătorii Sfintei Maria

Data .

Image00001Sâmbătă, 15 august, pe platoul din centrul civic, Consiliul Local Mioveni, Primăria și Centrul Cultural au organizat un spectacol folcloric cu prilejul sărbătorii Sfintei Maria.
Spectacolul a fost susținut de Ansamblul Doruletul Mioveni și invitații nostri la Festivalul "Carpați", ANSAMBLUL NIKOMEDIA din Izmit, Turcia.

Rallybaby la Mioveni

Data .

RallybabyVersiunea pentru... pitici a Campionatului de Rallycross se organizează la Mioveni încă din anul 2010. Concursul de rallybaby s-a desfășurat anul acesta, sâmbătă, 15 august, pe platoul din centrul civic, și a adunat la start peste 80 de copii cu vârsta cuprinsă între 2 și 6 ani. Toți participații au primit din partea organizatorilor diplome și premii oferite de SC Automobile Dacia SA.

S-a încheiat Campionatul Național de Rallycross de la Mioveni

Data .

Rallycross 2015În zilele de 15 și 16 august Mioveniul a găzduit etapa a III-a a Campionatului Național de Rallycross.

Competiţia s-a desfăşurat pe următoarele clase: juniori, H1, H2, H3, H4, echipe, Buggy 2, Super Buggy, Femina și Open.

Ca şi în anii trecuţi, au participat concurenți din Bucureşti, Cluj-Napoca, Câmpulung Muscel, Arad și Târgu-Mureş. Au fost premiați primii trei sportivi de la fiecare clasă, premiile constând în diplome, cupe, şi şampanie.

Competiția a devenit o tradiție în orașul constructorului de mașini și este organizată anual de Consiliul Local, Primăria şi Centrul Cultural Mioveni, în parteneriat cu Sprint Club Piteşti şi Federația Română de Automobilism Sportiv.

Sondaj de opinie

Asteptarile dumneavoastra de la Centrul Cultural pentru 2014?
 

Ziarul "Miovenii"

ziarmiovenii Descopera ultimele noutati publicate in ziarul Miovenii.

deschide

Ziarul "Ghidul Cetateanului"

ghidcetateanlogo Ultimul numar al ziarului "Ghidul Cetateanul".

deschide