drapeaux-francais-marie-bengal

Screen Shot 2014-11-05 at 20.12.42

Ultimele noutăţi

Spectacol caritabil de Paşte la Centrul Cultural Mioveni

Data .

Oraşul Mioveni şi Centrul Cultural Mioveni, în parteneriat cu TEAM Mioveni, organizează vineri, 3 aprilie 2015, cu începere de la ora 18.00, în sala de spectacole a Centrului Cultural Educativ Mioveni, un spectacol caritabil. Scopul acestuia este acela de a veni în sprijinul câtorva cazuri sociale din orașul Mioveni. Spectacolul va fi susținut de tineri artiști, elevi ai cursurilor Centrului Cultural Mioveni: Ștefania Vorovenci, Denisa Maria Dan, Izabel Cristescu, Valentin Poenariu, Ștefania Voicu, Alexia Niculae, Claudia Ghena, Evelina Diaconescu, Flavia Popescu, Ansamblu lPlai de Dor și Trupa de Teatru Clubul Veseliei. Partenerii evenimentului sunt Penny Market și Absolut TV. Prețul unui bilet este de 5 lei, însă cei care vor dori să doneze mai mult o vor putea face în urna specială din sala de spectacol.

concert caritabil 3 aprilie

Reuniunea corală la Mioveni

Data .

Orașul Mioveni şi Centrul Cultural Mioveni vă invită luni, 6 aprilie 2015, cu începere de la ora 18.00, la Casa de Cultură a Sindicatelor “Dacia” din Mioveni, pentru REUNIUNEA DE PRIMĂVARĂ A CORURILOR DIN ARGEȘ.
Vor participa Corul „Orfeu” al Casei de Cultură din Curtea de Argeș,Corul „Pr. Ion Ionescu” din Topoloveni,Corala „D.G. Chiriac” a Casei de Cultură a Sindicatelor din Pitești,Corul Colegiului Naţional „I.C. Brătianu” din Pitești,Corul „Fantasia” al Casei de Cultură „Adriana Trandafir” din Bascov şi Corul mixt al Centrului Cultural Mioveni. Intrarea este liberă!
Manifestarea este cuprinsă şi în programul „Zilelor Porţilor Deschise” la Centrul Cultural Mioveni, ce se vor desfăşura între 6 şi 9 aprilie, concomitent cu proiectul „Şcoala Altfel”.

reuniune coruri

Preselecţie Dansuri Populare!!!

Data .

ansamblul plai de dor mioveniCentrul Cultural Mioveni organizează, vineri, 27 martie 2015, cu începere de la ora 16.00, o preselecţie în vederea formării unui ansamblu de dansuri populare. La sediul Centrului Cultural Educativ sunt aşteptate persoanele care au împlinit deja 18 ani. 

Ziua Internaţională a Francofoniei sărbătorită la Centrul Cultural Mioveni

Data .

ziua francofoniei2

Oraşul Mioveni şi Centrul Cultural Mioveni a organizat, marţi, 24 martie 2015, o manifestare cultural-artistică, dedicată Zilei Internaţionale a Francofoniei. Evenimentul s-a desfăşurat în parteneriat cu Centrul InfoEuropa, Biblioteca Franceză, Biblioteca Orăşenească Mioveni, Asociaţia de Prietenie Mioveni - Landerneau şi cu Alianţa Franceză Piteşti.
Din programul manifestării menţionăm o expoziţie de carte şi fotografie „Mioveni - Landerneau, 25 de ani de prietenie” şi momente artistice susţinute de elevii Cercului de Limbă Franceză al Centrului Cultural Mioveni şi de cei ai Clubului Elevilor din Mioveni. La eveniment au participat, atât cu momente artistice, cât şi în calitate de spectatori, elevi de la Şcoala Generală „Liviu Rebreanu”, Şcoala Generală „George Topârceanu”, Liceul Teoretic „Iulia Zamfirescu” şi Şcoala Generală Clasele I - VIII Colibaşi, însoţiţi de cadrele didactice.
Notă: În fiecare an, în data de 20 Martie, 77 de ţări de pe glob sărbătoresc Ziua Internațională a Francofoniei. Din cele 77 de ţări, 57 sunt state membre în cadrul Organizaţiei Mondiale a Francofoniei, iar 20 au statut de observator. În principal, această zi este marcată prin diverse manifestări culturale şi artistice. Oraşul Mioveni este înfrăţit cu oraşul Landerneau, situat în vestul extrem al Franţei, în departamentul Finistere, regiunea Bretagne. Relaţia de prietenie dintre cele două localităţi a împlinit 25 de ani.

Centrul Cultural Mioveni: Au început înscrierile pentru Festivalul de Teatru „Ludicus”

Data .

Perioada de înscriere pentru participarea la Festivalul Naţional de Teatru pentru Copii şi Tineret „Ludicus”, Mioveni - 2015, a început în data de 16 martie şi se va încheia în 4 mai. După această dată, juriul urmează să selecteze, până la 1 iunie, trupele ce vor intra în festivalul-concurs care se va desfăşura anul acesta între 25 şi 27 septembrie.
Festivalul Naţional de Teatru pentru Copii şi Tineret „Ludicus” a ajuns, în 2015, la cea de-a XIII-a ediţie. Alături de Festivalul de Teatru Mioveni, recent încheiat, „Ludicus” reprezintă încă un eveniment reprezentativ al vieţii culturale din Oraşul Mioveni. Spectacolele din cadrul festivalului se vor juca pe scena Centrului Cultural Mioveni.

Festivalul Naţional de Teatru pentru Copii şi Tineret „Ludicus” este organizat de Oraşul Mioveni, de Centrul Cultural Mioveni şi de către Casa de Cultură a Sindicatelor „Dacia” din Mioveni. 

Documente:

 
AFIS LUDICUS

Sondaj de opinie

Asteptarile dumneavoastra de la Centrul Cultural pentru 2014?
 

Ziarul "Miovenii"

ziarmiovenii Descopera ultimele noutati publicate in ziarul Miovenii.

deschide

Ziarul "Ghidul Cetateanului"

ghidcetateanlogo Ultimul numar al ziarului "Ghidul Cetateanul".

deschide