drapeaux-francais-marie-bengal

Ultimele noutăţi

A început ”Sărbătoarea Recoltei pe Valea Argeșelului”!

Data .

DSC 0756

 

Gospodinele vor putea, şi în această toamnă, să îşi aprovizioneze cămările cu produse naturale, la cele mai bune preţuri.
În perioada 27-29 septembrie 2014, în orașul Mioveni se  desfășoară ”Sărbătoarea Recoltei pe Valea Argeșelului”, manifestare ce cuprinde ”Târgul Meșterilor Populari și Sărbătoarea Recoltei.
Toate produsele tradiţionale, roadele acestui an, sunt expuse pe Platoul Casei Sindicatelor Dacia Mioveni, la standurile amenajate cu legume, fructe, produse de patiserie şi produse din carne , lactate, dar şi produse de artizanat.
Deschiderea oficială a acestei ediţii a avut loc vineri, 26 septembrie.
 

Evenimentul caritabil "Olimpiada Deţinuţilor"

Data .

 

DSC 0569

Deţinuţi din penitenciarele Colibaşi, Găeşti, Târgu Jiu, Craiova, Codlea şi Bucureşti -Jilava au participat vineri, 26 septembrie, începând cu ora 09,00, la Liceul Tehnologic Construcţii de Maşini Mioveni la un eveniment caritabil, care a avut drept scop strângerea de fonduri pentru Dumitru Mihai, un tânăr de 27 ani din oraşul Mioveni, ce suferă de atrofie musculară pseudomiopatică, neuropatie spinală progresivă.
Numit generic "Olimpiada Deţinuţilor", şi aflat la prima ediţie, evenimentul  a fost  organizat de Centrul Cultural Mioveni în parteneriat cu Penitenciarul Colibaşi, Clubul Sportiv "Dacia" 2012,C.S Mioveni,C.S Darts Mioveni şi Liceul Tehnologic Construcţii de Maşini - Mioveni.
La eveniment au participat Florin Tecău – președintele Consiliului Județean Argeș, Mihai Oprescu – prefectul de Argeș, Ion Georgescu – edilul orașului Mioveni, Emanuel Daniel Conea - directorul Penitenciarului Colibaşi, Argentina Culcuș – director Centrul Cultural Mioveni, Gheorghe Dinuţă - director Liceul Tehnologic Construcţii de Maşini Mioveni, subcomisar Ioana Morar - director al Direcției Reintegrare Socială din cadrul ANP, consilieri locali şi judeţeni, dar şi alte oficialități.
 
Pe toată perioada evenimentului, o urnă a fost amplasată în Sala de Sport a liceului, acolo unde, cei care au dorit, au  donat pentru Mihai Dumitru.

 

"Olimpiada Deţinuţilor"

Data .

Pentru a ajuta un tânăr bolnav, deţinuţii vor participa la 
mai multe competitii sportive
            Deţinuţi custodiaţi de penitenciarele Colibaşi, Găeşti, Târgu Jiu, Craiova, Codlea şi Bucureşti -Jilava vor participa vineri, 26 septembrie 2014, începând cu ora 09,00, la Liceul Tehnologic Construcţii de Maşini Mioveni la un eveniment caritabil, care are drept scop strângerea de fonduri pentru Dumitru Mihai, un tânăr de 27 ani din oraşul Mioveni, ce suferă de atrofie musculară pseudomiopatică, neuropatie spinală progresivă.
         Numit generic "Olimpiada Deţinuţilor", şi aflat la prima ediţie, evenimentul este organizat de Centrul Cultural Mioveni în parteneriat cu Penitenciarul Colibaşi, si va consta în competiţii sportive: de minifotbal, tenis de masă şi darts.
         În incinta Sălii de Sport a liceului va exista o urnă de donaţie unde fiecare persoana va dona după posiblitate.
              Participarea deţinuţilor la astfel de manifestări are drept scop şi  exersarea de către aceştia a unor conduite care să faciliteze dezvoltarea personală şi reintegrarea socială, precum şi  promovarea în comunitate a unei imagini pozitive a sistemului penitenciar.
Programul evenimentului :
Ora 09.15 - Deschiderea oficială a evenimentului (Sala de Sport a Liceului);
                  Alocuţiuni;
                  Prezentarea cazului umanitar;
Ora 10.00 - Începerea competiţiilor;
                  Tenis de Masă şi Darts - Sala de Sport a Liceului;
                   Fotbal -Terenul sintetic ;
Ora 14.00 – Premierea.
 
1detinutiiiii
 
 
 

Centrul Cultural Mioveni a câstigat Marele Trofeu la Festivalul Național de Muzică Pop, Buzău

Data .

1asfhh

Centrul Cultural Mioveni a câstigat Marele Trofeu la Festivalul Național de Muzică Pop, Buzău
 
 
 
În perioada 20-21 septembrie 2014, copii înscriși la Cursurile de Canto Muzică Ușoară, Profesor Monaliza Zegheru au participat la Festivalul Național de Muzică Pop, Premiile Music Factory Buzău, ediția a V-a. Festivalul s-a desfășurat în incinta Colegiului Național Mihai Eminescu.
Premiile câstigate de către reprezentanții Centrului Cultural în cadrul Festivalului sunt:
·       Marele Trofeu al Festivalului a fost câștigat de către Ștefania Vorovenci (grupa de vârstă 16-18 ani) cu piesa ”And I am telling you I’m not going - Jennifer Hudson”
·       Locul III (grupa de vârstă 16-18 ani) Evelina Diaconescu, piesa ”Mercy”
·       Locul III (grupa de vârstă 16-18 ani) Ștefan Neacșu, piesa ”Close your eyes”
·       Mențiune (grupa de vârstă 16-18 ani) Amelia Coman, piesa ”All of me”
·       Locul III (grupa de vârstă 11-12 ani) Ștefania Mirabela Voicu, piesa ”Despre îngeri”.
De admirat este faptul că Evelina Diaconescu, Ștefan Neacșu și Amelia Coman au participat pentru prima dată la un concurs național, iar emoțiile au fost mari, aceștia s-au întors cu premii.
 
 
 

 

Sondaj de opinie

Asteptarile dumneavoastra de la Centrul Cultural pentru 2014?
 

Ziarul "Miovenii"

ziarmiovenii Descopera ultimele noutati publicate in ziarul Miovenii.

deschide

Ziarul "Ghidul Cetateanului"

ghidcetateanlogo Ultimul numar al ziarului "Ghidul Cetateanul".

deschide