drapeaux-francais-marie-bengal

Screen Shot 2014-11-05 at 20.12.42

Ultimele noutăţi

BILANŢUL PRIMĂRIEI ORAŞULUI MIOVENI

Data .

03

În data de 15 decembrie 2013, în Sala Mare a Primăriei Mioveni, a avut loc momentul bilanţului, în care autorităţile locale au prezentat realizările din 2014, amintind totodată şi de principalele proiecte pentru anul viitor.
Primarul orașului Mioveni, Ion Georgescu a fost însoțit la conferinţa de presă de sfârşit de an, de viceprimarul Aurel Costache, de directorul Centrului Cultural Mioveni, Argentina Culcuș, de directorul SC Servicii Edilitare pentru Comunitate Mioveni, Nicolae Tudose și de directorul Construcții Reparații Mioveni, Bogdan Udroiu.
 De asemenea, în cadrul conferinţei a avut loc şi proiecţia unui film în care au fost prezentate proiectele realizate,cele în curs ,dar şi cele viitoare.

Tudor Gheorghe a concertat sâmbătă, 13 decembrie la Mioveni

Data .

DSC 0581

 

Maestrul Tudor Gheorghe a concertat sâmbătă, 13 decembrie la Casa de Cultură a Sindicatelor „Dacia” din Mioveni în fața unei săli arhipline.
 
Maestrul a ținut, în debutul spectacolului, o lecție de limba română, în care a strecurat și câteva glume, care au făcut sala să aplaude.
Celebrul interpret a continuat apoi cu lecția sa de muzică populară, arătându-se indignat de faptul că mesajele artiștilor populari din prezent sunt cu mult, diferite față de cele din muzica populară de altă dată. Tudor Gheorghe a și interpretat câteva melodii populare autentice.
 
În încheiere, maestrul a ținut încă o lecție, cântând melodii de dragoste și erotice, făcând o distincție dintre erotism și curentul pornografic.

Concert excepțional de colinde „O ce veste minunată!”

Data .

spectacol-o-ce-veste-minunata 2

Sala de spectacole a Casei de Cultură a Sindicatelor „Dacia” din Mioveni a găzduit vineri, 12 decembrie, un concert excepțional de colinde, „O, ce veste minunată!”. 
Publicul a avut parte de colinde românești, internaționale, valsuri și polci de Johann Strauss, cântate de orchestra de cameră a Filarmonicii din Pitești, condusă de Mădălin Sandu și Corul mixt al Centrului Cultural Mioveni, dirijat de Mihai Iancu.
 
Alături de cor și orchestră, pe scenă a urcat și naista Gina Sandu.
Spectacolul a fost primit de public cu aplauze prelungite, dovadă a faptului că aceștia au primit în suflet, spiritul sărbătorilor.

Revelion 2015 la Mioveni

Data .

Tradiţia căsătoriilor la Mioveni, în ultima zi din an, va fi păstrată şi în 2014. Cei care doresc să-şi oficializeze relaţia, în data de 31 decembrie a.c., sunt aşteptaţi în luna decembrie să-şi depună dosarul la Primăria oraşului Mioveni.

Cuplurile interesate se vor putea înscrie până pe data de 19 decembrie, iar depunerea actelor se poate face doar în data de 22 decembrie, la Sediul Primăriei Mioveni, biroul de Stare Civilă (Etajul 1, cam.19). Cununiile civile vor fi încheiate la interval de 15 minute una de cealaltă, consecutiv, adică începând cu orele 18.00, în ordinea depunerii actelor de către solicitanţi.

Căsătoriile vor fi oficiate de  către primarul oraşului, Ion Georgescu.  Seara va continua cu un concert în aer liber și foc de artificii în centrul civic. Concertul va fi suținut de  Alina Eremia şi Dorian Popa începând cu ora 23.00.

afisrevelion2015

Spectacol caritabil „Dăruiește un zâmbet” la Mioveni

Data .

Asociația TEAM Mioveni, în parteneriat cu Centrul Cultural Mioveni organizează un spectacol caritabil pe data de 19 decembrie a.c., începând cu ora 18:00. Fondurile ce urmează a fi strânse prin intermediul acestui eveniment, vor merge către patru familii defavorizate din orașul Mioveni.
În cadrul spectacolului sunt cuprinse evenimente cultural-artistice de dans, teatru și muzică. Vor evolua actorii de la „Clubul Veseliei”, trupa de dans „A-Dance”, precum și Monaliza Zegheru, Ștefania Vorovenci, dar și alți mici artiști ai Centrului Cultural Mioveni.
De asemenea, va fi organizată și o licitație de obiecte artizanale confecționate manual.
Prețul biletului este de 5 lei, iar în sală va fi amenajată și o urnă, în care, cei ce doresc, pot să doneze sume de bani. Biletele pot fi achiziționate de la sediul Centrului Cultural Mioveni.

Daruieste un zambet

Sondaj de opinie

Asteptarile dumneavoastra de la Centrul Cultural pentru 2014?
 

Ziarul "Miovenii"

ziarmiovenii Descopera ultimele noutati publicate in ziarul Miovenii.

deschide

Ziarul "Ghidul Cetateanului"

ghidcetateanlogo Ultimul numar al ziarului "Ghidul Cetateanul".

deschide