Ultimele noutăţi

MIRCEA BRAVO LE-A VORBIT TINERILOR DESPRE ÎNCREDEREA ÎN SINE ŞI CURAJ

Data .

151271574 4034012773330246 7189000875447665155 oAșa cum v-am informat, luni, 15 februarie 2021, la Centrul Cultural Mioveni a avut loc un nou proiect cultural-educativ adresat tinerilor din comunitate.
Invitatul special al acestui proiect a fost Mircea Bravo - un comediant de succes ale cărui show-uri de stand-up comedy sunt foarte apreciate de către tineri.
Mircea Bravo a fost invitat de către conducerea Centrului Cultural Mioveni să susțină un curs motivațional despre ce înseamnă o carieră în online.
Artistul și-a deschis sufletul și le-a vorbit celor prezenți în sala Centrului Cultural Mioveni, dar și celor aflați online(pe platforma Zoom) despre experiențele prin care a trecut, despre dezvoltarea personală, despre siguranța și încrederea în forțele proprii.
În sesiunea de discuții, cei prezenți au aflat că nu le trebuie decât o doză mică de curaj și una mai mare de pasiune pentru a avea succes în acest domeniu.
Evenimentul care s-a bucurat de un real succes a avut loc în parteneriat cu Liceul Teoretic “Iulia Zamfirescu” Mioveni.

Concerte extraordinare la Mioveni! Vezi cine și când va urca pe scenă!

Data .

Spectacol ccm
Centrul Cultural Mioveni invită toate reprezentantele sexului frumos, dar și pe domni, să participe la două spectacole de excepție. Astfel, duminică, 28 februarie, începând cu ora 19.00, în sala de spectacole a Casei de Cultură a Sindicatelor Dacia Mioveni vor susține un concert plin de energie Emilia Dorobanțu(acompaniată de taraf) și Ansamblul Etnofolcloric “Plăieșii“, iar invitat special va fi Ansamblul folcloric "Plai de Dor" al Centrului Cultural Mioveni.
Prețul unui bilet va fi de 50 de lei.
Filarmonica „Ion Dumitrescu” din Râmnicu Vâlcea ne invită duminică, 7 martie 2021, cu începere de la ora 19:00, tot în sala de spectacole a Casei de Cultură a Sindicatelor Dacia Mioveni, la un concert simfonic extraordinar.
Preţul biletului la acest concert va fi de 30 de lei. Biletele se pun în vânzare începând de luni, 15 februarie 2021. Acestea se găsesc, în limita locurilor disponibile la Centrul Cultural Mioveni, de luni până joi, în intervalul orar 8.00 - 16.00, iar vineri între orele 8.00 - 14.00.
Organizatori sunt Centrul Cultural, Primăria Orașului și Consiliul Local Mioveni.
Spectacolele se vor desfășura cu respectarea măsurilor de siguranță privind contextul pandemic actual.
 
 

Sondaj de opinie

Ce asteptari aveti de la Centrul Cultural pentru 2019?
 

Ziarul "Miovenii"

ziarmiovenii Descopera ultimele noutati publicate in ziarul Miovenii.

deschide

Ziarul "Ghidul Cetateanului"

ghidcetateanlogo Ultimul numar al ziarului "Ghidul Cetateanul".

deschide