„Luna de teatru” Mioveni 2019 - Cum se face

Data: .

(0 voturi, media 0 din 5)

cum se faceEvenimentul cultural „Luna de teatru”, ediția a VI-a, începe la Mioveni, duminica, 03 martie 2019, de la ora 19.00, în sala de spectacole a Casei de Cultura a Sindicatelor „Dacia” Mioveni. Prima piesa de teatru este în regia lui Octavian Strunila, iar din distribuție fac parte actorii Delia Ioana Nartea, Doina Teodoru, Alexandru Conovaru, Paul Ipate și Octavian Strunila.

"Cum se face" este o comedie inteligenta! Inspirat din viața reala, spectacolul ne prezinta lumea plina de farmec a culiselor unui spectacol de teatru. Devenim martori la procesul de creație prin care trec artiștii, cu o sumedenie de momente comice dar și triste în același timp, de la prima zi de repetiție pâna la premiera unui spectacol. Spectacolul se dorește a fi o comedie pe gustul spectatorului de astazi.

Prețul unui bilet este de 30 lei. Biletele cât și abonamentele se gasesc, în limita locurilor disponibile, atât la Centrul Cultural Mioveni, cât și la Casa de Cultura a Sindicatelor „Dacia”, de Luni pâna Joi, în intervalul orar 09.00-16.00, iar Vineri între orele 09.00 – 14.00.

Evenimentul este organizat de Primaria orașului, Consiliul Local și Centrul Cultural Mioveni.

Pentru informații suplimentare, va stam la dispoziție la numarul de telefon: 0348/445.856.

„Luna de teatru” Mioveni 2019 - Cum se face

Sondaj de opinie

Ce asteptari aveti de la Centrul Cultural pentru 2021?
 

Ziarul "Miovenii"

ziarmiovenii Descopera ultimele noutati publicate in ziarul Miovenii.

deschide

Ziarul "Ghidul Cetateanului"

ghidcetateanlogo Ultimul numar al ziarului "Ghidul Cetateanul".

deschide