Comunicat Târgul de Craciun 2018

Data: .

(0 voturi, media 0 din 5)

0002Cea de-a treia ediție a Târgului de Craciun – Mioveni 2018 a fost deschisa oficial joi, 6 decembrie, de corul Filarmonicii „Ion Dumitrescu” din Râmnicu Vâlcea care ne-a introdus în atmosfera sarbatorilor de iarna cu un inedit concert de colinde. Alaturi de aceștia, pe scena au urcat și micii artiști ai Centrului Cultural Mioveni, coordonați de Alexandra Martin, corurile instituțiilor de învațamânt din oraș, Corul Școlii Gimnaziale „George Topârceanu” alaturi de Flavia Dinu și Corul Liceului teoretic ”Iulia Zamfirescu” conduși de Ana Bucur, elevii de la Clubul copiilor Mioveni din cadrul Cercului de muzica vocal – instrumentala, îndrumați de Iuliana Radu dar și Moș Craciun și spiridușii acestuia.

Seara de vineri, 7 decembrie, a fost dedicata muzicii populare, pe scena urcând artiștii Alecsandra Paunoiu, Roxana Dumitrache, Izabel Cristescu și Matei Gabriel Alin, urmați de Nicolae Datcu, Constantin Enceanu și Taraful Cleante împreuna cu Diana Matei.

Sâmbata, 8 decembrie, pe scena din Centrul Civic s-au remarcat nume ca Antone Alexandra, Cârstea Onel Maia, trupa de dans Excess Street Dance, Pantazi Rita și Ștefania Voicu. Atmosfera de sarbatoare a continuat cu recitalurile cunoscuților artiști Oana Radu și Connect-R.

În ultima seara dedicata spectacolelor, organizate în cadrul celei de-a treia ediții a Târgului de Craciun Mioveni, platoul Centrului Civic s-a dovedit neîncapator pentru publicul care a dorit sa-și petreaca seara de duminica în atmosfera feerica a decorurilor luminoase și sa vada spectacolul susținut de Andra și Mira. Pe scena au mai urcat și artiștii Centrului Cultural – Alexandra Pitoiu, Cerasela Baltarețu, Ingrid Lisaru dar și Trupa de dans Latin Street Dance și Andra Oproiu.

Puteți vizita „Târgul de Craciun” pâna în data de 25 decembrie 2018, în intervalul orar 10:00 – 22:00, de unde puteți cumpara produse specifice sarbatorilor de iarna și nu numai.

Comunicat Târgul de Craciun 2018

Sondaj de opinie

Ce asteptari aveti de la Centrul Cultural pentru 2021?
 

Ziarul "Miovenii"

ziarmiovenii Descopera ultimele noutati publicate in ziarul Miovenii.

deschide

Ziarul "Ghidul Cetateanului"

ghidcetateanlogo Ultimul numar al ziarului "Ghidul Cetateanul".

deschide