Centrul Cultural Mioveni și Primăria Mioveni au anunțat vineri 18 noiembrie perioada în care

Data: .

(0 voturi, media 0 din 5)

analogue ed2Centrul Cultural Mioveni și Primăria Mioveni au anunțat vineri 18 noiembrie perioada în care se va desfășura cea de-a doua ediție a festivalului Analogue. Acesta va avea loc în perioada 25-27 august 2023, iar abonamentele s-au pus deja în vânzare pe site-ul Analogue la prețul de doar 217 lei plus taxe pentru cele trei zile ale festivalului.

Analogue Festival a reușit chiar de la prima ediție, desfășurată între 2 și 4 septembrie a.c., în peisajul spectaculos al Platoului Făget, din Mioveni (județul Argeș), să atragă un public foarte numeros. Peste 30.000 de participanți din regiune, dar și din alte județe ale țării, au venit la festival și s-au bucurat de un line-up de excepție dar și de multele activități care, împreună cu organizarea foarte bună, au animat locul de desfășurare și l-au transformat în cel mai apreciat festival din regiunea central-sudică a țării.

20 de trupe și artiști de top au susținut concerte la Analogue, printre care Asaf Avidan, Jessie Ware, JP Cooper, Subcarpați, BUG Mafia sau Zdob și Zdub. Dincolo de concertele reușite și de atmosfera extraordinară de la fața locului, festivalul a fost o reală bucurie pentru participanți, un motiv de mândrie că există acum un astfel de eveniment în regiune, un indiciu clar pentru organizatori ca era un eveniment așteptat, necesar și la momentul potrivit.

Pe Main Stage au avut loc, în cele trei zile, concerte de genuri muzicale diferite: indie, electronic dance music, disco, folk-rock, pop, soul, etno-rock, folclor underground, dub-reggae, hip-hop și trap.

Centrul Cultural Mioveni și Primăria Mioveni au anunțat vineri 18 noiembrie perioada în care

Sondaj de opinie

Ce asteptari aveti de la Centrul Cultural pentru 2021?
 

Ziarul "Miovenii"

ziarmiovenii Descopera ultimele noutati publicate in ziarul Miovenii.

deschide

Ziarul "Ghidul Cetateanului"

ghidcetateanlogo Ultimul numar al ziarului "Ghidul Cetateanul".

deschide