drapeaux-francais-marie-bengal

Ziua Națională a Tineretului marcată la Mioveni

Data: .

(0 voturi, media 0 din 5)

Ziua tineretului 001

Centrul Cultural, Primăria Orașului și Consiliul Local Mioveni, în parteneriat cu Instituțiile de învățământ din oraș, au organizat o serie de evenimente dedicate tinerilor, marcând astfel ziua Națională a Tineretului.


La deschiderea evenimentului au participat oficialități locale, Primarul Orașului Mioveni, Ion Georgescu, Managerul Centrului Cultural, Alin Călinescu, Primarul Comunei Bogați, Ion Gârleanu, Consilieri Locali și profesori de la instituțiile de învățământ.
Ziua a început cu o activitate desfășurată la Baza Sportivă Racovița, unde zeci de elevi de la clasele V- VIII, s-au întrecut în Cros-ul Centenarului. Participanții au fost premiați de către organizatori cu tricouri și diplome. Evenimentul a continuat cu un concurs de desene pe asfalt, desfășurat în Centrul Civic al orașului, unde cei mici și-au arătat talentul în arta creației. Elevii au primit câte o șapcă, drept răsplată pentru prezența la acest eveniment.

Ziua tineretului 002

Seara s-a încheiat cu un spectacol ce a avut loc în Central Civic al Orașului. Pe scenă au urcat elevii cursului de canto al Centrului Cultural Mioveni, dar și artiști locali, atmosfera de sărbătoare încântându-i pe cei prezenți. La data de 2 Mai sărbătorim tânăra generație. Proiectul legislativ privind decretarea acestei zile a fost inițiat în anul 2004, de către 15 deputați reprezentând toate formațiunile politice parlamentare. La 5 octombrie 2004, legea a fost adoptată de plenul Camerei Deputaților, aceasta fiind și Camera decizională. Astfel, conform Legii nr. 425/25 octombrie 2004, ziua de 2 Mai a devenit Ziua Națională a Tineretului.

Ziua Națională a Tineretului marcată la Mioveni

Sondaj de opinie

Ce asteptari aveti de la Centrul Cultural pentru 2018?
 

Ziarul "Miovenii"

ziarmiovenii Descopera ultimele noutati publicate in ziarul Miovenii.

deschide

Ziarul "Ghidul Cetateanului"

ghidcetateanlogo Ultimul numar al ziarului "Ghidul Cetateanul".

deschide