drapeaux-francais-marie-bengal

Orașul Mioveni la "AGRO PITEŞTI 2018"

Data: .

(0 voturi, media 0 din 5)

Agro001

Primăria orașului, Consiliul Local și Centrul Cultural Mioveni participă și la ediția din acest an a Târgului de echipamente, utilaje agricole si produse tradiţionale "AGRO PITEŞTI 2018", eveniment ce se desfășoară în perioada 26 – 29 aprilie 2018, în parcarea Complexului Comercial Jupiter City-Carrefour – ieșirea A1 Pitești – București.

Dacă majoritatea expozanților au la standuri o gamă variată de produse de profil (tractoare, combine, echipamente agricole şi accesorii, substanţe pentru fertilizare şi protecţia culturilor, utilaje şi instalaţii pentru industria alimentară) întinse pe o suprafață expozițională de 8.000 mp, Orașul Mioveni prin Centrul Cultural a pregătit un stand cu produse agroalimentare tradiţionale românești, unde vizitatorii sunt așteptați să deguste din cele mai bune bucate.

În cadrul aceluiași eveniment, organizatorii au pregătit tombole zilnice și programe de muzică și dansuri populare susținute de ansambluri folclorice din zona Argeș. Ansamblul folcloric al Centrului Cultural Mioveni “Plai de Dor”, va susține un program artistic, sâmbătă, 28 aprilie, începând cu orele 11.00.
AGRO Piteşti este un Târg Regional organizat de Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Argeș, cu sprijinul Camerei de Comerț și Industie a României, Romexpo, Consiliului Județean Argeș, Instituției Prefectului Argeș, APIA, Direcției pentru Agricultură, Primăriei Pitești, Primăriei Mioveni, Primăriei Topoloveni și Primăriei Bradu.

Agro002

Agro003

Agro004

Agro008

Orașul Mioveni la

Sondaj de opinie

Ce asteptari aveti de la Centrul Cultural pentru 2018?
 

Ziarul "Miovenii"

ziarmiovenii Descopera ultimele noutati publicate in ziarul Miovenii.

deschide

Ziarul "Ghidul Cetateanului"

ghidcetateanlogo Ultimul numar al ziarului "Ghidul Cetateanul".

deschide