drapeaux-francais-marie-bengal

ÎNSCRIERILE PENTRU FESTIVALUL-CONCURS NAȚIONAL DE MUZICĂ UȘOARĂ „LALEAUA DE AUR”

Data: .

(5 voturi, media 5.00 din 5)

Laleaua de aurÎn perioada 14 – 16 octombrie la Mioveni va avea loc Festivalul concurs “Laleaua de Aur”, competiție ajunsă la ediția a IX-a și găzduită de Casa de Cultură a Sindicatelor “Dacia”. Organizatorii evenimentului sunt Consiliul Local și Primăria orașului Mioveni, Centrul Cultural și Casa de Cultură a Sindicatelor “Dacia”. Evenimentul își propune descoperirea, ierarhizarea și promovarea valorilor autentice din domeniu.
Concurenții vor avea vârste cuprinse între 6 și 25 de ani, astfel că, festivalul va fi împărțit în două secțiuni: Laleaua de Aur Junior – prima zi de concurs, miercuri 14 octombrie, pentru cei cu vârsta cuprinsă între 6 și 14 ani și Laleaua de Aur – a doua zi de concurs, joi, 15 octombrie, pentru concurenții cu vârsta cuprinsă între 15 și 25 de ani.
Ultima zi a festivalului, vineri, 16 octombrie, începând cu ora 18.00, tot în sala mare a Casei de Cultură a Sindicatelor Dacia, va avea loc Gala laureaților și un recital. Premiile oferite de către organizatori vor consta în trofee și bani, și vor fi oferite pentru fiecare categorie în parte.
Până la data de 25 august 2015, toţi concurenţii care doresc să participe la concurs vor trimite fișa de înscriere pe adresa: str.Tudor Mușatescu, Bl.V2, B, parter, Mioveni - Argeș sau e-mail Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza sau Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza . Regulamentul și fișa de înscriere pot fi descărcate de AICI.

ÎNSCRIERILE PENTRU FESTIVALUL-CONCURS NAȚIONAL DE MUZICĂ UȘOARĂ „LALEAUA DE AUR”

Sondaj de opinie

Ce asteptari aveti de la Centrul Cultural pentru 2018?
 

Ziarul "Miovenii"

ziarmiovenii Descopera ultimele noutati publicate in ziarul Miovenii.

deschide

Ziarul "Ghidul Cetateanului"

ghidcetateanlogo Ultimul numar al ziarului "Ghidul Cetateanul".

deschide